Skip navigation

紐約設計品牌顧問公司/林子翔文化事業有限公司,成立於1983年,在台灣是歷史悠久的專業品牌及平面設計顧問。由來自香港的林顯棋 (Michael Lamson); 和美國的 羅俊逸 (Phil Lawlor) 所創辦。過去 30 多年來,紐約設計提供包括視覺設計顧問,企業識別,品牌發展,品牌策略, 品牌外觀,年報、電子年報,網站設計,搏客行銷,空間設計顧問等… 專業服務予各類型企業及機構。

紐約設計顧問之優質服務獲得客戶一致的肯定與讚賞,設計案例中有許多企業是目前世界知名的品牌,如:元大金融控股股份有限公司,遠東國際商業銀行,中國運時通傢具集團,台北歐洲商務協會,光寶集團,日月光集團,中國石油等… 工作成品常被國際性刊物及設計雜誌所報導。

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: